Deeltijds lector topografie (m/v) voor 25% voor de opleiding bouw.

(30-08-2017)

Referentie: TMK-2017-U3-EA-214 - Publicatiedatum: 25-08-17

Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn.

Profiel en ervaring:

Je hebt een Master in de industriële wetenschappen: landmeten of een master gelijkwaardig door ervaring. Je hebt bij voorkeur een bijkomend diploma specifieke lerarenopleiding. Je hebt een gedegen kennis van 3D-laserscanners, totaalstations, 3D-afstandmeters en rotatieve lasers. Je bent gedreven door innovatie in je sector. Je wil graag met studenten werken en hen begeleiden in het behalen van hun bachelor competenties. Je beantwoordt aan het profiel van de Thomas More-medewerker.

Inhoud van de opdracht:

Je begeleidt de labo’s topografie in de opleiding bouw. Je werkt actief mee aan de inhoudelijke vernieuwing van het vak topografie en doet voorstellen om de innovaties te integreren in de labo’s. Je kan je werkervaring en/of kennis van het werkveld vertalen in realistische toepassingen, oefeningen en praktijkvoorbeelden voor studenten Je leert studenten kritisch reflecteren. Je neemt deel aan interne vergaderingen en werkt samen met collega’s om tot een positieve werksfeer te komen.

Aanbod:

Een deeltijdse tewerkstelling als lector ad interim voor 25% van een voltijdse tewerkstelling van asap tot uiterlijk 31-08-2018 (verlenging mogelijk). Barema: 502 Tewerkstelling: campus Geel Meer informatie m.b.t. de inhoud van de opdracht kan je bekomen bij inge.tyskens@thomasmore.be.

Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 10 september 2017.